fbpx
Petak , 30 Jula 2021
Reumal

Sejo: Našem narodu nije ugodio Tito, a ne Sejo Brajlović

Sejo Brajlović, vlasnik restorana “Brajlović” na Ilidži jučer je u periodu od 18 do 19:30 sati besplatno nudio meso, nakon čega je ispred njegovog ugostiteljskog objekta formirana velika gužva, jer se okupio veliki broj građana.

Uslijedila je reakcija bivšeg pomoćnika ministra MUP-a kantona Sarajevo, nekadašnjeg člana Odbora za žalbe policijskih službenika u BiH i aktualnog savjetnika direktora Granične policije BiH i Glavnog inspektora spomenute policijske agencije Svevlada Hoffmana.

Hoffman je, naime, podnio prijavu protiv Brajlovića. On je u izjavi za portal „Avaza“ rekao da „on nema ništa protiv bivšeg policajca“.

– Ja nemam veze s tim što je bilo napolju. Policija je trebala da napravi red. U mene u radnji je sve bilo regularno, tako da mi ne mogu ništa – kaže Brajlović.

Na našu konstaticiju da je, ipak, bilo više pozitivnih komentara što je odlučio počastiti raju, Brajlović je rekao:

– Sve što sam podjelio, uslikao sam, da ukućani objave. Negdje oko devet, 10 hiljada. Hoću da se i to prikaže, da se plati porez, da mi ne mogu ništa. Dakle, kod mene u radnji je sve bilo uredno, plaćeno, a ovo vani nek’ oni regulišu.

Brajlović je, na kraju, u svom stilu podjelio s nama vic o policajcu.

– Otišao policajac u penziju i pitali ga šta ćeš da ti kupimo? On rekao – još dvije noćne smjene. Allah mi je svjedok u moj nijet. Našem narodu nije ugodio Tito, a ne Sejo Brajlović – zaključio je vlasnik restorana.

Pročitajte i ovo

Drama u BiH: Spasioci na bazenu oživjeli dječaka (4) koji se utapao

Spasioci u vodenom parku Akvana u Banjoj Luci spasili su život četvorogodišnjem dječaku koji se utapao u bazenu. Dječaka na dnu …