fbpx
Četvrtak , 25 Aprila 2024

Narednih dana sunčano sa temperaturama i do 21 stepen

BIH

VREMENSKA PROGNOZA

Narednih dana sunčano sa temperaturama i do 21 stepen

Prije 23h

Jutros je najhladnije bilo na Bjelašnici gdje je zabilježeno minus 13 stepeni

Sunčano vrijeme sa temperaturama i do 21 stepen Celzijusa očekuje se u Bosni i Hercegovini narednih dana, prenosi Anadolu Agency (AA).

Jutros je najhladnije bilo na Bjelašnici gdje je zabilježeno minus 13 stepeni. Na Sokocu je zabilježeno minus šest stepeni, Bugojnu, Grudama i Sanskom Mostu minus pet, Banjaluci i Zenici minus četiri, Bihaću minus tri, Doboju, Livnu i Srebrenici minus dva, Gradačcu i Sarajevu minus jedan, Bijeljini nula, Trebinju tri, Mostaru i Neumu pet stepeni.

“Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između osam i 13, na jugu zemlje do 16 stepeni”, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH (FHMZBiH).

I u ponedjeljak se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus pet i nula, na jugu do pet stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između osam i 13, na jugu do 16 stepeni.

Sunčano vrijeme u Bosni i Hercegovini se očekuje i u utorak. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus pet i nula, na jugu zemlje do šest stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između devet i 15, na jugu zemlje do 18 stepeni Celzijusa.

I u srijedu se, prema prognozi FHMZBiH-a, u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus tri i dva, na jugu zemlje do sedam stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 18, na jugu zemlje do 21 stepen.

Fokus.ba

Pročitajte i ovo

Influenserica Adna Helić nakon izlaska iz pritvora: “Najveća snaga koju čovjek može da nosi sa sobom je čista savjest”

Influenserica Adna Helić, koja je privedena u sklopu akcije “Black Tie 2” u Sarajevu, puštena …