fbpx
Petak , 26 Aprila 2024

Bh. građanin ogorčen: Je li ovo gorivo koje plaćamo preko 3 KM? Podijelio fotografije koje nemamo priliku uvijek vidjeti

Šesnaesti je dan ruske agresije na Ukrajinu a posljedice osim naroda Ukrajine osjetio je i cijeli svijet.

Rastu cijene nafte, gasa, osnovnih životnih namirnica, sve to ulijeva strah među stanovnicima planete a povećava nepovjerenje prema vladama država zbog čega prijete nemiri.

Nakon  najave da će porasti cijene životnih namirnica u Bosni i Hercegovini građani su pohrlili u trgovine kako bi napravili zalihe, ali i od navodnog mogućeg ratnog sukoba. Nekoliko dana poslije najavljeno je poskupljenje goriva zbog čega su također pohrlili na najjfetinije benzinske pumpe.

Danas u Bosni i Hercegovini cijena goriva dosegla je visinu od čak 3,66 KM po litru. Sve ovo dodatno izaziva negodovanje građana.

Jedan od njih je, pretpostavlja se tokom rada malog servisa na automobilu, objavio fotografije jako nečistog  filtera za gorivo te goriva koje je bilo u rezervoaru a za koje tvrdi da se u istom nalaze brojne nečistoće pa čak i voda.

U komentarima na njegovu objavu pristizali su komentari i drugih, objavljivali su dokaze o postojanju vode i gorivu tokom analize.

  • Ovo je naše gorivo koje plaćamo preko tri marke – bio je komentar korisnika koji je objavio fotografije.

Pročitajte i ovo

Učenici OŠ “Muhsin Rizvić” uživali u izletu u Sportskom rekreativnom centru Ajdinovići

Učenici šestog razreda Osnovne škole “Muhsin Rizvić” iz Fojnice imali su nezaboravan dan na godišnjem …