fbpx
Petak , 26 Aprila 2024

Predsjednik FBiH Marinko Čavara oduševljen uslugom “Reumala”

Delegacija kojoj su sačinjavali ministri u vladi SBK na čelu sa resornim ministrom Antom Matićem, Predsjedavajuća općinskog Vijeća Fojnica Vanja Oroz Jukić i Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara bili su gosti Lječilišta.

Domaćini posjete su bili ministar u Vladi SBK Salkan Merdžanić, načelnik Općine Fojnica Sabahudin Klisura i izvršni direktor Lječilišta Alija Mukača.

Izvršni direktor je prisutne upoznao sa trenutnom situacijom u poslovanju Lječilišta, kao i provedenim aktivnostima u posljednjih nekoliko godina, te iznio planove za budućnosti koji se tiču daljeg razvoja i napretka Lječilišta.

Predsjednik Čavara je zahvalio na gostoprimstvu te nije krio oduševljenje viđenim, i načinom na koji se upravlja Ustanovom. Istakao je da mu je jako drago da Reumal ostaje mjesto broj jedan za fizikalnu rehabilitaciji u našoj zemlji, a pored toga i savršeno mjesto za rekreativni odmor.

Poslije je Izvrsni direktor goste poveo u obilazak, te su obišli fizikalnu terapiju, bazene, wellness centar i uvjerili se zašto smo najbolji u svom poslu na cijeloj teritoriji FBiH.

Pročitajte i ovo

Mlada inovatorka iz Fojnice Emina Hodžić oduševljava svijet informaciono-komunikacionih tehnologija

Mlada Fojničanka Emina Hodžić, talentovana učenica iz Fojnice, je svojim izvanrednim dostignućima u oblasti informaciono-komunikacionih …