fbpx
Srijeda , 28 Februara 2024

Edina Beganović iz Kiseljaka nakon što joj je poginuo suprug: Još se bori s dobijenim teškim tjelesnim povredama, samohrana je majka tri djevojčice…

Objavu Pomozi.ba prenosimo u cjelini:

“Život naše Edine Beganović iz Kiseljaka u potpunosti se promijenio kada je prošle godine u saobraćajnoj nesreći izgubila muža, a sama zadobila teške tjelesne povrede.

Edina je nakon ovog tragičnog događaja ostala sama sa tri maloljetne djevojčice koje joj pomažu da prebrodi gubitak supruga i za koje ova požrtvovana majka živi.

Ovoj samohranoj majci smo za medicinske komponente drugog po redu operativnog zahvata na KCUS-u, iz našeg Fonda za liječenja uplatili 982,80 KM.

Mi joj od srca želimo što brži oporavak, a kako bismo bili u stanju pomoći što većem broju oboljelih građana poput Edine, osnovali smo trajni Fond za liječenja.

Pozivom na broj 17021 donirate 2 KM za naše oboljele građane, a možete im pomoći i donacijama putem naše web platforme wwwPOMOZIBAorg, kao i priključenjem našem projektu “Najbolji obrok u mjesecu”.

Pročitajte i ovo

Ambasada Japana nastavlja podršku razvoju Fojnice: Odlična saradnja sa Zavodom “Bakovići”, Domom zdravlja i Opštinom Fojnica

Danas je održan prijem kod ambasadora Japana u Bosni i Hercegovini, koji je bio prilika …