fbpx
Petak , 26 Aprila 2024

Novogodišnje druženje uposlenika Reumala

U ugodnoj prazničnoj atmosferi Menadžment Lječilišta „Reumal“ je i ove godine upriličio druženje sa uposlenicima, kako bi zajedno sumirali utiske iz godine koja ostaje iza nas. Uz osmijeh i zadovoljstvo uposlenika tekao je ugodan razgovor.

Direktorica Ismira Kubat i izvršni direktor Alija Mukača su se zahvalili uposlenicima na radu i trudu, te istakli ono po čemu ćemo najviše pamtiti proteklu godinu.

I pored veoma turbulentne, izazovne, nepredvidive i nadasve neizvjesne godine hrabro smo koračali kroz situacije koje su se nametale. Bilo je teških i bolnih odluka, međutim, uspjeh koji je time rezultirao potvrđuje da su bile ispravne.

Ako bismo godinu podijelili, slikovito rečeno, na dva poluvremena, bili su veliki izgledi da utakmica već u prvom poluvremenu bude okončana, međutim kako se u ovoj igri rezultat ne zna do samog kraja, ekipa je  u drugom poluvremenu zajedničkim naporom utakmicu završila pobjedom i odličnim rezultatom.

Stoga, sve čestitke svim igračima u ovom timu i poruka da  timski rad i zajedništvo vode do sigurnog uspjeha. Dakle medalja je zasluga svih učesnika, u rukama je svih uposlenika i rezultat je zajedničkog angažmana.

Dragi uposlenici, gosti i poslovni partneri, hvala Vam na povjerenju koje ste nam poklonili u ovoj godini. Želimo da Vam nova, 2022. godine bude sretna i da Vam donese obilje zdravlja, radosti i poslovnog uspjeha.

Pročitajte i ovo

Mlada inovatorka iz Fojnice Emina Hodžić oduševljava svijet informaciono-komunikacionih tehnologija

Mlada Fojničanka Emina Hodžić, talentovana učenica iz Fojnice, je svojim izvanrednim dostignućima u oblasti informaciono-komunikacionih …