Željka Cvijanović, članica Predsjedništva Bosne i Hercegovine, vodi računa o svom izgledu, a kako se čini po objavama na Instagramu, naročitu pažnju posvećuje zdravlju i izgledu zuba. 

Za holivudski osmijeh Željke Cvijanović zadužen je jedan beogradski stomatolog koji se na Instagramu pohvalio fotografijama upravo sa članicom Predsjedništva BiH.

– Osmijeh je zdraviji nego smajli. Poznato je i tačno da smijeh produžava život, a da gledanje u ekran šteti vidu. Zato, prije nego što nekome otkucate smajli dok zurite u ekran sa neutralnim izrazom lica, razmislite o tome koliko bi ljepše bilo da se sretnete sa tom osobom i uživo razmijenite poneku toplu riječ – napisao je stomatolog članice Predsjedništva BiH Željke Cvijanović, uz fotografiju s njom, na kojoj poziraju kao Barbie i Ken.

Sudeći po datumu jedne od objava na Instagramu stomatologa, Cvijanović je po svoj “Hollywood smile” u Beograd išla još prije najmanje dvije godine, ali stomatolog na svom profilu još uvijek objavljuje zajedničke fotografije.

Jednu od njih objavio je 29. augusta.

Izvor: Faktor