fbpx
Petak , 26 Aprila 2024

Užas u BiH: Majka zbog droge ostavila bebu samu u poplavljenoj kući! (VIDEO)

Pripadnici Policijske stanice Kakanj proteklog su vikenda imali pune ruke posla – od pronalaska napuštenog djeteta, droge, susreta s povratnicima u vršenju krivičnih djela do češljanja objekata u kojima se okupljaju osobe sklone činjenju krivičnih djela. Sposobnostima, brzini i vještinama policajaca svjedočila je i ekipa “Avaza”, koja je, zajedno s njima, provela turbulentnu smjenu.

Sumnjivo vozilo

Prilikom obilaska terena policajci su zapazili vozilo u mjestu Klanac kod Kaknja koje nije bilo u pokretu te im je zbog toga i bilo sumnjivo. Kontrolirajući vozilo, policajci su kod ženske osobe uočili biljnu zeljastu materiju koja je asocirala na opojnu drogu marihuanu.

U pitanju je bila majka troje maloljetne djece, od kojih je posljednje rodila prije dva mjeseca. Na licu mjesta je uhapšena i odvedena u Policijsku stanicu. Nakon utvrđivanja identiteta, policija je došla do saznanja da je majka već ranije odgovarala za krivično djelo zanemarivanje u odgoju djeteta, pa su pretpostavili da bi najmlađe dijete moglo biti u kući samo, iako je majka tvrdila da je dobro i u dobrim uvjetima.

Pročitajte i ovo

Mlada inovatorka iz Fojnice Emina Hodžić oduševljava svijet informaciono-komunikacionih tehnologija

Mlada Fojničanka Emina Hodžić, talentovana učenica iz Fojnice, je svojim izvanrednim dostignućima u oblasti informaciono-komunikacionih …