fbpx
Srijeda , 30 Novembra 2022

Komesar MUP-a SBK-a u posjeti Fojnici: “Sigurnosna situacija na zadovoljavajućem nivou”

Jučer je u prostorijama zgrade Opštine Fojnica održan radni sastanak na kojem su pored načelnika opštine Fojnica g. Sabahudina Klisure, prisustvovali i Komesar policije MUP-a SBK-a g. Faik Adilović, komandir PS Fojnica g. Samir Mašin te pomoćnik načelnika Opštine g.Vahid Bureković.

Tema sastanka je bila bezbjedonosna situacija na području opštine Fojnica koja je od strane prisutnih ocijenjena da je na zadovoljavajućem nivou.

Dalje je dogovoreno da se u cilju bezbjednosti na području opštine Fojnica postavi još jedna LPR kamera kao i više nadzornih kamera na području opštine Fojnica, a koje će se postaviti u što skorijem vremenu.

To znači da će opština Fojnica biti pokrivena video nadzorom što će doprinijeti većoj sigurnosti građana Fojnice te onih koji u nju dolaze i borave.

U razgovoru sa komesarom policije, načelnik opštine Fojnica g. Sabahudin Klisura istakao je da je saradnja policije sa opštinskim organima na vrlo visokom nivou.

Pročitajte i ovo

Igrači Konyaspora na Grbavicu istrčali u majicama s likom Alije Izetbegovića

Fudbaleri Željezničara večeras na Grbavici igraju prijateljsku utakmicu protiv turskog Konyaspora, a igrači gostujućeg kluba …