fbpx
Utorak , 27 Februara 2024

Razgovori u toku: U Fojnici se otvara poliklinika koja će nuditi brojne zdravstvene usluge

U proteklih sedam dana, vode se ozbiljni razgovori sa jednom ozbiljnom privatnom poliklinikom koja je izrazila spremnost za otvaranje jednog svog poslovnog odjela u Fojnici.

Kako saznajemo, ova poliklinika bi zaposlila i nekolicinu fojničkih medicinskih sestara/tehničara, a nudili bi raznovrsne medicinske usluge.

Ono o čemu se najviše govori jeste da će ova poliklinika imati usluge kardiologa, angiologa, gastroenterologa, vaskularnog hirurga, brojnih drugih specijalista te kompletnu laborantsku i radiološku uslugu.

Ono što će Fojničankama biti značajno, jeste i da će ova poliklinika, sa velikom sigurnošću imati i uslugu ginekologinje čime će, za veliki broj žena, pregled kod ginekologa biti olakšanje.

Naš portal saznaje i to da su inicijalni razgovori o iznajmljivanju poslovnog prostora obavljeni te da se očekuje brzo realiziranje ovog poslovnog projekta od značajne važnosti za naš grad.

O svim budućim aktivnostima i realizaciji, naš će portal blagovremeno obavještavati.

Pročitajte i ovo

Ambasada Japana nastavlja podršku razvoju Fojnice: Odlična saradnja sa Zavodom “Bakovići”, Domom zdravlja i Opštinom Fojnica

Danas je održan prijem kod ambasadora Japana u Bosni i Hercegovini, koji je bio prilika …