fbpx
Petak , 19 Aprila 2024

Potvrđena optužnica: Monstrum iz Visokog kćerki slao fotografije spolnog organa i gnusne poruke

Kantonalno tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona je 7. jula podiglo optužnicu protiv K.M. zbog počinjenih krivičnih djela “upoznavanje djeteta sa pornografijom” i “nasilje u porodici”.

Sudija za prethodno saslušanje Općinskog suda Visoko u cijelosti je potvrdio optužnicu 16. jula, rečeno je iz Tužilaštva.

Kako se navodi u optužnici, K. A. je 27. novembra prošle godine u mjestu Bradve, općina Visoko, svojoj kćerki K.A. sa svog mobilnog telefona putem aplikacije Messenger, poslao sliku svog spolnog organa koju je slikao u svojoj kupaonici.

Zatim je, dodaje se, s kćerkom stupio u kontakt video pozivom putem iste aplikacije i tom prilikom snimao svoj donji dio tijela i spolni organ u svojoj kupaonici.

“Kada je djevojčica prekinula poziv i blokirala dolazne i odlazne pozive i poruke sa Messengera, pozvao je putem telefona i zaprijetio da će je ubiti ako ne ukloni zabranu dolaska poziva i poruka na Messenger što je kod djeteta izazvalo osjećaj straha i nesigurnosti, te joj poslao niz poruka neprimjerenog sadržaja: ‘Pozdravi mamu preko ku..a’, ‘Znas li ti gdje ulazi ti što spominje…u pi..u odakle si ti izašla’, ‘Prvo sam ti mamu morao napunit da se ti rodiš’, ‘Pitaj mamu kako ga je pu…a’, ‘Pitaj je kako joj se svidjalo…hoćeš ti probat’, “T..i ga sebi…probaj’”, navodi se u optužnici Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

Pročitajte i ovo

Aferim: Donirala bubreg voljenom Adnanu i tako mu spasila život

Život je otvorena prazna knjiga u kojoj vrijeme piše stranice gusto kucanog teksta i svjedoči …