fbpx
Nedjelja , 20 Juna 2021

Policija istražuje vožnju djevojke na haubi, otkriveno šta bi mogla biti pozadina

Policijska uprava u Banjoj Luci putem društvenih mreža upoznata je sa događajem u kojem je djevojka snimljena kako se u kanjonu Tijesno vozi na haubi automobila te policija još utvrđuje sve činjenice ovog događaja.

Kako smo objavili, za sada nepoznata osoba odlučila je kroz kanjon Vrbasa na dionici Jajce – Banja Luka na haubi automobila provozati žensku osobu čiji identitet još uvijek nije poznat.

Video koji je već postao viralan na društvenim mrežama prikazuje suvozača koji snima kanjon Vrbasa, a u jednom trenutku iz suprotnog smjera na videu se vidi vozilo Renault Kangoo koje na lijevoj strani haube prevozi žensku osobu u haljini.

Kako nezvanično saznaju Nezavisne novine, svemu je prethodila ljubavna svađa. Prema nezvaničnim informacijama, djevojka se momku s kojim se posvađala bukvalno “zakačila” na haubu i on je nastavio voziti.

Inače, dionica puta u kanjonu Tijesno poprilično je opasna i upravo na tom dijelu nerijetko se dešavaju saobraćajne nezgode.

Pročitajte i ovo

Narednih dana nam slijedi toplotni udar: Ne izlazite od 10 do 17 sati, pijte dosta tečnosti!

Federalni hidrometeorološki zavod BiH izdao je narandžasto upozorenje zbog visokih dnevnih temperatura zraka i vrlo visokih …