fbpx
Subota , 20 Aprila 2024

Uspješne priče iz Fojnice: Berin Bukvić odlučio ostati u našoj čaršiji i pokrenuti vlastiti posao

U vremenu kada sve veći broj mladih iz Fojnice traže priliku za život i posao u inostranstvu, raduju nas priče onih koji su odabrali da svoju budućnost grade u našoj čaršiji.


Dok se njegovi vršnjaci tek pronalaze ili traže posao za koji su se školovali, Berin Bukvić sa tek 17 godina, već se dao u poduzetničke vode.
Nakon završene Srednje strukovne škole „Fojnica“ u Kiseljaku i sticanja zvanja frizer, u svojoj profesiji se usavršava i uči od najboljih stručnjaka kroz poznatu frizersku akademiju: „Sarajevo Berber Academy“.

Rame uz rame sa internacionalnim edukatorima, u timu Alen's Barbershop-a, naš Berin je naučio kako da svoju kreativnost i umijeće prenese na zadovoljne mušterije, uz kombinacije modernih i tradicionalnih stilova.
Njegova specijalnost su muške frizure, ali također u salonu „Bera Berbershop“ možete dobiti uslugu šišanja, oblikovanja brade ili farbanja brade.


Radno vrijeme novootvorenog salona modernog dizajna, uređenog po posljednjim trendovima je svakim radnim danom od 9 do 17 sati ili subotom od 9 do 14 sati, a nalazi se u centru naše Fojnice, ulici Mehmeda Spahe BB.

Izvor: Nadira Hurem/mahalla.ba

Pročitajte i ovo

Preminuo je Stjepan (Pero) Oroz iz Fojnice

Preminuo je Stjepan (Pero) Oroz iz Fojnice u 64. godini života. Ukop i misa zadušnica …