fbpx
Ponedjeljak , 6 Februara 2023

Pobijedio u nagradnoj igri u Dubaiju: Bosanac preko noći postao milioner

Državljanin BiH Selmir Omazić postao je milioner nakon što je pobijedio u nagradnoj igri u Dubaiju. Ukupno šest sretnika izvučeno je u srijedu u dvorani B na terminalu 3 Međunarodnog aerodroma u Dubaiju.Od toga su dvojica dobila po milion dolara, dok su ostali dobili druge nagrade, odnosno dva automobila i dva motocikla.Kako je obavljeno, dobitnik nagrade “Dubai Duty Free Millennium Millionaire’s” je Selmir Omazić iz Bosne i Hercegovine. On je proglašen dobitnikom milion dolara s tiketom broj 2609, koji je kupio putem interneta 1. aprila 2021. godine.

Kako piše Gulf Today, Omazić je prvi bh. državljanin koji je osvojio milion dolara od početka ove nagradne igre 1999. godine.

List navodi da je Omazić bio nedostupan kada su ga pozvali da mu saopće sretnu vijest, ali da će bez sumnje biti iznenađen kada sazna za svoje novootkriveno bogatstvo.

Vijest objavio Gulf Today


Drugi milioner je Abdulhakim Alshafei, 64-godišnji državljanin Bahreina.

On je redovni učesnik promocije “Dubai Duty Free” od 2018. godine , a radi kao savjetnik u investicijskoj kompaniji u Rijadu.

– Hvala vam “Dubai Duty Free”, ovaj neočekivani blagoslov posebno se cijeni u ovo izazovno vrijeme – komentirao je on, piše Gulf Today .

Pročitajte i ovo

Detalji tragedije u Zenici: Nakon roditelja, život sebi oduzeo i Emrah Kulačić

Još jedna tragedija u Zenici obilježila je nedeljno večer. U Klopčama je 15-godišnji mladić oduzeo …