fbpx
Petak , 26 Aprila 2024

Na području Kobiljače u opštini Kiseljak pronađen desetogodišnjak otet na Ilidži!

Na području Kobiljače u opštini Kiseljak danas je pronađen desetogodišnji dječak koji je istog dana otet na području susjedne opštine Ilidža.

Na putu do škole otela ga je za sad nepoznata osoba, ili vise njih, a otmičari su prema dojavi građana koji su ga uočili i prijavili policiji koristili bijelo kombi vozilo.

Prema informacijama koje smo dobili iz policijskih, ali neslužbenih izvora, dijete je vraćeno porodici, odnosno, predato je ocu.

Više informacija o ovom slučaju, koji svakom roditelju ledi krv u žilama, imati ćemo, nadamo se, sutra jer večeras nismo uspjeli dobiti službenu potvrdu ovog teškog zločina od strane MUP-a. Mnogi roditelji već razmijenjuju informacije o otmici, a prema svjedočenjima nekih od njih, koji su nam se javili, oteti dječak se sjeća da je kombi imao klizna vrata, te da su mu otmičari stavili crnu vreću na glavu.

Šta se dogodilo pa su ga ostavili na Kobiljači, dječaku koji je bio u stanju potpunog šoka nije jasno. Dijete je prestrašeno i uplakano potražilo pomoć ljudi koji žive u blizini, a oni su obavijestili policiju koja ga je vratila njegovoj porodici.

Izvor: Artinfo.ba

Pročitajte i ovo

Mlada inovatorka iz Fojnice Emina Hodžić oduševljava svijet informaciono-komunikacionih tehnologija

Mlada Fojničanka Emina Hodžić, talentovana učenica iz Fojnice, je svojim izvanrednim dostignućima u oblasti informaciono-komunikacionih …