fbpx
Petak , 29 Marta 2024

Rasvijetljen slučaj teške krađe u Kiseljaku

Policijski službenici PS Kiseljak uspješno su rasvijetlili krivično djelo „Teška krađa“, koje je izvršeno dana 07.09.2020.godine u trgovini koja se nalazi u ulici Kralja Tomislava, općina Kiseljak. Krivično djelo je prema prijavi izvršeno provaljivanjem u trgovinu, gdje je izvršena prematačina stvari. Tom prilikom je ukradena veća količina cigareta.

Također, policijski službenici PS Kiseljak uspješno su rasvijetlili krivično djelo „Teška krađa“, koje je izvršeno dana 09.12.2020.godine u objektu benzinske pumpe koja se nalazi u mjestu Kuliješ-Lepenica, općina Kiseljak. Krivično djelo je prema prijavi izvršeno provaljivanjem u maloprodajni objekat benzinske pumpe, odakle je ukrasena veća količina cigareta. 

Operativnim radom na terenu službenici policije su došli do saznanja da su počinioci predmetnog krivičnog djela  M.O. rođen 2000.godine  i  K.A. rođen 1995 godine, obojica iz Sarajeva.

Nadležnom kantonalnom tužilaštvu je protiv osumnjičenih podnesen Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima „Teške Krađe“.

Pročitajte i ovo

Na Bolji svijet je preselila MUDERIZOVIĆ (rođ. Bukvić) FATA – FATIMA IZ FOJNICE

Na Bolji svijet je preselila MUDERIZOVIĆ (rođ. Bukvić) FATA – FATIMA IZ FOJNICE. Preselila je …