Bio je omiljen među sarajevskom rajom koja ga je zvala Zuka, a emotivnim statusom od svog člana oprostio se klub ekstremnih sportova “ExtremeSport Sarajevo”.

– Mili naš, voljeni naš, vedri osmjehu naš… Tvoj iznenadan odlazak je slomio nasa srca. Beskrajno smo zahvalni za sve trenutke sreće koje smo mogli da djelimo jer je druženje sa tobom uvijek bilo sretno, nasmijano i posebno. Budi i dalje tako vedar, dobar i nasmijan tamo gdje sad letiš jer takvog ćemo te mi pamtiti prijatelju dobri – stoji na Facebook stranici “ExtremeSport Sarajevo”.

Njegov prijatelj Benjamin Beranek istakao je da mu je ovo jedan od tužnijih dana u životu i na svom profile napisao:

– Brate moj, nisam ni slutio kad smo se u srijedu vidjeli, veselili i nazdravljali ono kako samo mi znamo da će biti naše posljednje. Nekako je sudbina htjela da se zajedno kao drugovi razbolimo i legnemo. Od prvog dana smo se borili kao lavovi obojica. Nakon što sam se ja izvukao, ti si se nastavio i dalje da boriš. Iako si mi rekao da si loše, ja sam vjerovao u nešto drugo. Nisam želio da vjerujem u to. Mislio sam brate moj da ćeš se izvući i da ćemo opet sjediti i veseliti se kao što mi znamo. Tako smo se i dogovorili preko poruka. Ali eto sudbina je htjela drugačije. Moj brat je preselio. Još uvijek ne mogu sa tim da se pomirim, ali dok sam živ spominjat ću te i volljeti, tvog osmijeha se sjećati, haveru moj. Neka ti je laka zemlja brate moj.