fbpx
Ponedjeljak , 15 Jula 2024

Fahrudin Solak operisan: Van životne opasnosti

Direktor se osjeća dobro. U ovom trenutku je najvažnije da je van životne opanosti. Ekipa ljekara s Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevo operirala mu je povrijeđenu ruku. Razgovarao je sa svojim najbližim. Želimo mu brz oporavak

To je za Radiosarajevo.ba kazala Majda Kovač, glasnogovornica Federalne uprave civilne zaštite, o zdravstvenom stanju Fahrudina Solaka, direktora Federalne uprave civilne zaštite, koji je jučer u popodnevnim satima u Konjicu doživio saobraćajnu nesreću.

Podsjetimo, Solak je jučer na ulazu o Konjic doživio saobraćajnu nesreću dok je vozio svoj motocikl. U njega je udarilo putničko vozilo. U prvi mah se mislilo da se radi o težim tjelesnim povredama, ali je ubrzo stigla vijest da je van životne opasnosti i da nije životno ugrožen.

Kolima Hitne pomoći pomoći prebačen je jučer na KCUS, gdje je smješten i odmah pregledan. Nakon dodatnih pretraga ustanovljeno je da je povreda ruke teže prirode i da zahtjeva operativni zahvat, što su ljekari to uspješno danas i završili.

Pročitajte i ovo

Irnela Stošić ima rak koji je metastazirao, a i suprug joj je teško bolestan: Pomozimo joj u liječenju

Irnela Stošić iz Mostara je u životnoj opasnosti zbog metastaza raka maternice. Pozivom na 17043 …