fbpx
Petak , 29 Marta 2024

Fojnički MS&WOOD na sajmu u Kelnu uz najveće svjetske brendove namještaja

Poznati BiH proizvođač namještaja iz Fojnice, MS&Wood, impozantnim štandom u prestižnoj hali 2.2., u kojoj izlažu poznati svjetski brandovi poput Artek, Vitra, Knoll, Bolia, Magis i drugi, predstavio je svoje proizvode.

Uz postojeće kolekcije Ella i Primum izloženi su i novi proizvodi Primum lounge stolica te Ella barska stolica čije je razvoj trajao cijelu proteklu godinu.

Postojeći proizvodi su obogaćeni novim kolekcijama materijala; jedan od navedenih materijala je i štof Rivet, poseban po tome što je izrađen od recikliranih plastičnih boca. Puno pažnje je posvećeno detaljima pa tako i aksesuarima za koje je posebno dizajnirana ambalaža koja je premijerno prezentirana kupcima u Kelnu.

Također je MS&Wood na sajmu u Kelnu svojim drugim štandom u hali 5.2., prvi put predstavio svoj novi brand Altmann Moebel koji je pozicioniran u srednji cjenovni rang, čime je naš BiH proizvođač kreiranim konceptom odgovorio na nedostatak tog segmenta na tržištu Evrope.

Fleksibilnim pristupom, neki od proizvoda su sistemi u kome se postolja i sjedalice stolica mogu međusobno kombinirati što korisnicima omogućava veliki broj kombinacija koje odgovaraju različitim ukusima.

Vrhunskim dizajnom štandova, profesionalnim pristupom i preciznim izborom asortimana sa sigurnošću možemo reći da je ponuda namještaja iz Bosne i Hercegovine u samom vrhu svjetskih proizvođača.

MS&Wood štandove je posjetio veliki broj starih i novih kupaca, a među posjetiocima je bio i veliki broj renomiranih svjetskih dizajnera, studenata dizajna, mašinstva i srodnih nauka.

MS&Wood proizvodi su već dostupni kupcima na svim kontinentima a nakon sajma u Kelnu neupitan je rast prodaje ovog BiH proizvođača.

Pročitajte i ovo

Na Bolji svijet je preselila MUDERIZOVIĆ (rođ. Bukvić) FATA – FATIMA IZ FOJNICE

Na Bolji svijet je preselila MUDERIZOVIĆ (rođ. Bukvić) FATA – FATIMA IZ FOJNICE. Preselila je …