fbpx
Utorak , 23 Aprila 2024
senka14

(FOTO): Ultra moderni restoran La Familia u Fojnici počeo sa radom

senka14

 senka14

 

Danas je u Fojnici otvoren i dugo očekivani restoran & lounge bar “La Familia”. Već smo pisali kako će ovaj restoran raditi na ultra modernom svjetskom konceptu. Taj koncept se sastoji od raznolikosti jela, pripreme pića, ali i samom konceptu otvorene kuhinje gdje će gosti moći vidjeti kako se spremaju njihova omiljena jela. Kuriozitet je da će ovaj restoran spremati i jela po receptima starim 200 godina. Sav ovaj koncept je popraćen i savremenim retro stilom uređenja enterijera koji odiše toplinom i privlačit će goste samim svojim izgledom.

senka9

Restoran ima dvije bašte, od kojih se velika bašta nalazi iza objekta i bit će sjajno mjesto za uživanje u ljetnim večerima uz prelijepu muziku uživo. Restoran se nalazi u ulici Bosanska, preko puta policijske stanice u Fojnici.

senka11

Vlasnica restorana Senija-Senka Zahirović nam je kazala da ovaj objekat pretendira da bude restoran po kojem će Fojnica biti prepoznatljiva te da bude mjesto udobno za svaku osobu jer u ovom restoranu će svako imati priliku da pronađe nešto za sebe.

U nastavku pogledajte slike koje će vam same reći o kakvom se restoranu radi…

senka5

senka4

senka3

senka2

senka

senka8

senka7

senka6

Pročitajte i ovo

Fojnički osnovci prvaci države BiH

🥇🇧🇦🇧🇦DRŽAVNO TAKMIČENJE “MISLI MINE”🇧🇦🇧🇦🥇 Dana 22.04.2024. godine u Brčkom je održano Državno takmičenje iz programa …