fbpx
Subota , 19 Oktobra 2024

FOJNICA: Grupno karijerno savjetovanje – za nezaposlene

Ako si nezaposlena na početku svoje karijere i tražiš vjetar u leđa za uspješnu potragu zaposlenja ili želiš napraviti promjenu, ovo je prilika za tebe!

Pridruži se našem grupnom karijernom savjetovanju, kreiraj svoj profil kompetencija i osnaži se kroz prepoznatu Profilpass metodologiju koja je pomogla ženama širom svijeta da osvijeste svoje kompetencije, znanja i vještine, te naprave naredni korak u svojoj karijeri!

Šta dobijaš kroz ovaj program?

Jasnu sliku svojih kompetencija i vještina – Otkrivanje vlastitih sposobnosti i vrijednosti prvi je korak ka napretku i promjeni. Otkrij kako kompetencije stečene i u informalnom okruženju možeš predstaviti kao relevantne za poslovno okruženje.

Plan za budućnost – Bilo da želiš prvo zaposlenje u struci ili se usmjeriti ka nečemu novom, ovaj program ti pruža alate da osvjestiš svoje ciljeve, definišeš jasne korake i kreneš ka njihovom ispunjenu.

Samopouzdanje – Uz podršku grupe i iskusnih savjetnica, obnovit ćeš vjeru u svoje sposobnosti i vještine. Proces savjetovanja može ti pomoći da osvijestiš svoje snage i kompetencije.

Povezivanje s drugima – Radit ćeš u maloj grupi sa ženama sličnih iskustava, što ti pruža dodatnu motivaciju i podršku. Proces vode iskusne karijerne savjetnice koje će te usmjeriti gdje je potrebno i razjasniti što je nejasno.

Za koga je ovaj program?

Ova grupa karijernog savjetovanja je za nezaposlene žene. Ukoliko nisi u ovoj kategoriji ali bi željela pohađati grupno karijerno savjetovanje, možeš se svejedno prijaviti, a mi ćemo te obavijestiti kada budemo formirali grupu za kategoriju kojoj pripadaš.

Rezerviši svoje mjesto u grupi i zakorači u bolju karijernu budućnost!

Program vodi: Amina Karalija, karijerna savjetnica

Prijave putem PRIJAVNOG FORMULARA. Broj mjesta je ograničen. Primljene kandidatkinje će dobiti povratnu informaciju putem maila.

Trajanje: 2 – 23. novembar 2024.

Termin: subotom, 11.00-14.00

Mjesto: Kulturni centar Fojnica – Yunus Emre, Zavnobiha bb

Pročitajte i ovo

Kiseljačanka Ilma Karahmet: Svaka pjesma nosi moj pečat, nisu posvećene nikome, pa ni bivšem mužu

Bh. pjevačica Ilma Karahmet važi za jedan od najboljih pop vokala u regiji, a za …