fbpx
Petak , 4 Oktobra 2024

Emir Ibreljić nudi kuću za stanovanje onima koji su ostali bez krova nad glavom

Današnje obilne padavine prouzrokovale su velike poplave u Fojnici, ostavljajući mnoge porodice bez krova nad glavom. Ova prirodna katastrofa izazvala je ogromne štete na stambenim objektima i infrastrukturi, a najugroženiji stanovnici se suočavaju sa neizvjesnošću i potrebom za hitnom pomoći.

U ovim teškim trenucima, solidarnost i podrška Fojničana nisu izostali. Brojni građani već se javljaju kako bi ponudili pomoć onima koji su izgubili svoje domove. Među njima je i Emir Ibreljić, Fojničanin koji je pokazao veliko srce, nudeći svoju kuću na korištenje porodicama koje su ostale bez krova nad glavom.

Ibreljić je dao na raspolaganje cijelu kuću u naselju Bježanija, koja je pogodna za smještaj višečlane porodice. Ovaj nesebičan čin dolazi u ključnom trenutku za one kojima je pomoć najpotrebnija. Svi oni koji su u potrebi mogu kontaktirati Emira na broj +38761826691.

Pozivamo i ostale građane da, u skladu sa svojim mogućnostima, pruže podršku onima koji su pogođeni ovom katastrofom.

Ova situacija još jednom pokazuje snagu zajedništva i solidarnosti među stanovnicima Fojnice, koji su u ovakvim teškim trenucima uvijek spremni da pomognu jedni drugima.

Pročitajte i ovo

Hotel Stari Grad nudi besplatan smještaj i hranu za ugrožene od poplava u Fojnici

Zbog poplava koje su nedavno pogodile područje Fojnice, hotel “Stari Grad” pruža ruku pomoći svima …