fbpx
Nedjelja , 19 Maja 2024

Privedene siledžije koje su tukle dijete od 14 godina:”Tukli su dijete od 40 kila”

Policija je kasno sinoć privela nekoliko mlađih osoba koje se dovode u vezu s napadom na maloljetnika u Ulici bana Jelačića u Zadru. Iz policije su nam potvrdili da je istraga u tijeku te da se napadnuti mladić nalazi u zadarskoj bolnici, javlja Zadarski.hr.

– Mladiću su konstatirane lakše tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije u teže – kratko su nam jutros rekli iz PU zadarske.

Incident se dogodio u četvrtak oko 20.10 sati kad su, prema riječima svjedoka, četvorica mladića napala dječaka od 14 godina. Kad je vidio što se događa, naš sugovornik je zaustavio automobil nasred ceste, i čim su napadači vidjeli kako im prilazi razbježali su se. Čovjek koji je prekinuo incident tvrdi da je jedan od napadača imao bokser kojim je zadavao udarce maloljetniku.

– On je dijete. Dijete koje nema 40 kila. Pretukli su ga krvnički, brutalno. Da nisam slučajno prošao, što bi s njim bilo? Ubili bi ga s tim bokserom. Kad četvorica nekoga tako zaskoče, a rukama imaju bokser, to ne može biti nesreća. To nije spontano, to je osmišljeno i pripremano, to je za mene pokušaj ubojstva – kaže sugovornik Zadarskog nakon što je cijeli događaj detaljno ispričao policiji.

Pročitajte i ovo

Na Bolji svijet je preselila KURTA (Muniba) MUNEVERA rod. FEJZIĆ iz Fojnice – Ostružnica

Na Bolji svijet je preselila KURTA (Muniba) MUNEVERA rod. FEJZIĆ iz Fojnice – Ostružnica. Preselila …