fbpx
Ponedjeljak , 16 Septembra 2024
Ilustracija

Poznat identitet stradalog na Vlaškoj ravni kod Fojnice

U nedjelju, 4. avgusta 2024. godine, u 14:45 sati, Policijskoj stanici Fojnica prijavljen je tragičan incident kod Prokoškog jezera. Dr. G. D. iz Novog Travnika obavijestio je policiju da je dobio poziv od nepoznate osobe o nesreći na lokalitetu Prokoškog jezera, gdje je došlo do slijetanja motorno vozila tipa quad, te je bila potrebna hitna pomoć.

Policijska patrola PS Fojnica brzo je reagirala i potvrdila navode prijave. Mjesto nesreće nalazi se na lokaciji “Kotari”, 3,6 kilometara od Vlaške Ravni u pravcu Sebešića – Novog Travnika. Po dolasku na mjesto događaja, patrola je zatekla policijsku ekipu iz Novog Travnika i sanitetsko vozilo Doma zdravlja Novi Travnik, koji su unesrećenu osobu, Kristijan B., rođenog 14. decembra 1978. godine u Švicarskoj, prevezli u Dom zdravlja Novi Travnik.

Ilustracija

Nažalost, u 16:52 sati, vođa smjene PS Novi Travnik, A. K., izvijestio je da je K. B. preminuo u Domu zdravlja Novi Travnik – potvrđeno je za portal Mahalla.ba!

Službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Kiseljak preduzet će potrebne mjere i radnje u vezi s ovim slučajem, dok će mjesto nesreće osiguravati patrola PS Fojnica do dolaska uviđajne ekipe.

O svim novim saznanjima javnost će biti blagovremeno obaviještena.

Mahalla.ba

Pročitajte i ovo

Lejla Sinanović nova hafiza Kur'ana Časnog

Pred Komisijom za hifz Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini danas je posljednje ajete …