fbpx
Petak , 20 Septembra 2024

HDZ 1990 otkrio listu kandidata za Opštinsko vijeće Fojnica

Iako brojne stranke u Fojnici svoje liste kriju kao “zmija noge”, primarius dr. Bogomir Barbić je za naš portal Mahalla.ba bez ikakvih problema otkrio listu kandidata HDZ 1990 za Opštinsko vijeće Fojnica.

Lista kandidata HDZ 1990

Naime, dr. Barbić i stranka HDZ 1990, na čijem je čelu u Fojnici, odlučili su se fokusirati na izbor za Opštinsko vijeće te neće imati svog kandidata za načelnika opštine. Lista kandidata za Opštinsko vijeće uključuje sljedeća imena:

1. Bogomir Barbić
2. Marica Katavić
3. Mladen Tuka
4. Kata Barbić
5. Mato Knežević
6. Radmila Tolo
7. Ivan Ababović

Fokus na lokalne inicijative

Dr. Bogomir Barbić je naglasio kako je HDZ 1990 odlučila svoje napore usmjeriti na rad u Opštinskom vijeću kako bi mogli efikasnije zastupati interese građana Fojnice. Lista kandidata okuplja iskusne i ugledne članove zajednice koji su spremni raditi na poboljšanju životnih uslova u opštini.

Prioriteti stranke

HDZ 1990 će se zalagati za unapređenje lokalne infrastrukture, podršku malim i srednjim preduzećima, te razvoj turističkih potencijala Fojnice. Poseban naglasak će biti stavljen na obrazovanje, zdravstvo i socijalnu politiku, kako bi se osigurao kvalitetan život za sve stanovnike opštine.

Otkriće liste kandidata HDZ 1990 od strane dr. Bogomira Barbića pokazuje transparentnost i spremnost stranke da otvoreno komunicira sa građanima. Bez obzira na to što nemaju svog kandidata za načelnika, HDZ 1990 je odlučna da kroz rad u Opštinskom vijeću doprinese razvoju i prosperitetu Fojnice.

Pročitajte i ovo

Fojnica je bogatija za još jednu hajr-česmu

Plemeniti Gospodar je Fojnicu obdario bezbrojnim izvorima pitke, hladne, čiste i kvalitetne vode. Njen sastav …