fbpx
Subota , 20 Jula 2024

Video igre između dječaka i njemačkog ovčara izazvao raspravu: Ovo nije nimalo sigurno

Snimka igre između dječaka Portera i njemačkog ovčara Otta izazvala je podijeljene reakcije gledatelja.

Naime, njihovu igru snimila je Porterova majka, Bella, a od objave videozapis na popularnoj platformi pogledan je više od 20 miliona puta.

U prvom dijelu videozapisa, Porter i Otto igraju se na tlu, pas dječaka liže i izgleda kao da ga lagano i zaigrano gricka. Budući da se dječak smijao, njegova mama nije reagirala i odmaknula psa, što je nekim korisnicima TikToka bio alarm za uzbunu. Savjetovali su Belli da to više ne radi i da prekine ovakvu igru.”Psi jesu naši najbolji prijatelji, ali i oni mogu imati loš dan koji može završiti tragično za dijete”, “Osjećam nelagodu dok gledam kako su blizu zubi psa djetetu”, “Ja ovo nikad ne bih mogla, ma koliko god dobar bio moj pas”, “Napeta sam cijelo vrijeme”, “Ovo nije nimalo sigurno za dijete”, neki su od komentara korisnika kojima se nije svidjelo što se dječak tako blizu igra s psom. Međutim, javili su se i oni ljudi koji u ovakvoj igri ne vide ništa loše.

“Taj pas dječaku nije nikakva prijetnja, ne znam zašto svi dramite”, “To je njegov najbolji prijatelj, ne bi mu nikad namjerno naudio”, “Vi koji ovo pišete očito nikad niste imali njemačkog ovčara”, “Otto očito malenog voli više od ičega, ne bi mu naudio”, “Meni je ovo preslatko, pa poslušajte samo kako se maleni smije, a pas izgleda sretno”, izrazili su svoje mišljenje oni koji ne vide ništa loše u ovakvom načinu igre.

Iako je nekima situacija bila zabrinjavajuća, Bella se javila u komentarima kako bi istaknula da Otto nije nimalo agresivan pas te da mu vjeruje dok je s njezinim sinom, koji zna kako se treba ponašati prema životinjama. Također, na njenom se profilu mogu pronaći brojni snimci na kojima se Otto i Poter igraju.

No, neke od gledatelja nije uspjela uvjeriti te smatraju da bez obzira na sve, opreza kad su djeca u pitanju nikad nije dovoljno.

Pročitajte i ovo

Krš i lom kod Travnika: Sudar dva vozila, obustavljen saobraćaj

Na magistralnom putu M-5, u mjestu Donja Trebuša kod Travnika, došlo je do saobraćajne nesreće. …