fbpx
Nedjelja , 8 Septembra 2024

Policijska stanica Fojnica pobjednik noćnog turnira u Podastinju

U jednoj lijepoj atmosferi, spuštene su zavjese na još jedno vrlo uspješno izdanje malonogometnog noćnog turnira “Podastinje 2024”. Turnir je trajao deset dana, tokom kojih se imalo priliku gledati 40 odličnih utakmica. Iznenađenja, vrhunski pogoci, golmanske bravure i sjajni driblinzi obilježili su ovogodišnji turnir.

Na kraju, potpuno zasluženo, titulom se okitila ekipa Policijska stanica Fojnica predviđena komandirom Samirom Mašinom. Odigrali su izvanredan turnir, a protivnici nisu imali rješenje za njihovu superiornost. U finalu su nadigrali ekipu Rent a car Nikolina. Iako su primili prvi pogodak, brzo su uspostavili kontrolu i pokazali da su u ovom trenutku bolji protivnik. Avdušinović je briljirao sa četiri pogotka, dok je Jasmin Rakić pokazao nevjerovatnu izdržljivost, trčeći neprestano tokom svih deset dana. Bunić je također odlično odradio svoju rolu.

Ekipa Rent a car Nikolina zauzela je drugo mjesto. Mlada ekipa može biti ponosna na svoj veliki uspjeh, koji su apsolutno zaslužili. Njihova borba od prve do posljednje utakmice, smirenost u ključnim trenucima i srce na terenu donijeli su im ovaj rezultat. Jusufbašić je bio najraspoloženiji u finalu, a golman Zaimović je bio na visini zadatka, iako je protivnik bio prejak sinoć. Na kraju, sportski stisak ruke i utakmica bez ijedne mrlje obilježili su finalni susret.

Treće mjesto osvojila je ekipa No name, koja je pobijedila Veterinarsku stanicu Fojnica. Anel Dedić briljirao je sa čak osam pogodaka, što je rijetkost i treba zaviriti duboko u arhivu kako bi se pronašlo je li itko prije postigao takav učinak. Pohvale idu i ekipi Veterinarske stanice! Unatoč brojnim problemima i izostancima, okupili su se i borili kao lavovi.

Najbolji golman turnira je Omer Zaimović, dok je najbolji strijelac Anel Dedić sa 13 pogodaka u nokaut fazi. Najboljim igračem proglašen je Armin Čehajić. Nagrade najboljima uručio je načelnik Općine Kiseljak, Mladen Mišurić Ramljak.

Pročitajte i ovo

(VIDEO) Filmska ljubavna priča hanume iz Gradačca: Udala se u Njemačkoj za čovjeka kojeg je znala samo 6 dana

Mejasa iz Gradačca, Bosanka koja je sudbinu vezala za Njemačku, predstavlja jedinstven primjer kako je …