fbpx
Ponedjeljak , 17 Juna 2024

Dobro došli u BiH: 60.000 ljudi pratilo meč Patka i Hude. Dobili smo novog kralja tiktoka

Sinoć se na društvenoj mreži TikTok održao “sukob” između, vjerovatno, dvije najveće zvijezde bh. TikTok scene.

Meč između Sanela Patka i Hude Companyja je u jednom momentu gledalo preko 60.000 osoba a potrošeno je stotine hiljada maraka za ovu 5-minutnu manifestaciju – piše Crna-Hronika.

Kraj meča dobio je Bosni i Hercegovini novog “kralja Tiktoka” koji je sa preko 700.000 coins-a pobijedio Hudu i skinuo ga sa trona.

Podatak da hiljade Bosanaca i Hercegovaca zanima Sanel Patak i Huda Company najbolje pokazuje u kakvom se stanju naše društvo nalazi.

Iz cijelog svijeta građani Bosne i Hecegovine pratili su meč dvije osobe od ranije poznate policijskim organima reda i mira te im poslali na hiljade maraka. Nakon što Tiktok oduzme svoje, veliku sumu novca će Sanel Patak iskeširati u svoj džep.

Prema nekim podacima, njih dvojica su za par minuta zaradili na desetine hiljada eura od giftova koji su im slali gledatelji.

Podsjetimo i da su se ova dva TikTokera u februaru ove godine sukobili u Cazinu.

“Do narušavanja javnog reda i mira došlo je na parking prostoru na Trgu Zlatnih ljiljana gdje je lice inicijala S.H.(45) iz Bihaća fizički napao lice inicijala Z.N. iz Cazina. Tom prilikom, povrijeđeni je upućen u bolnicu gdje su mu konsantovane lakše tjelesne povrede. Protiv S.H. je podnesen i prekršajni nalog”, rekao je tad portparol MUP-a USK Ale Šiljdedić.

Riječ je o Sanelu Hadžiću, poznatijem kao Sanel Patak i Zehrudinu Nadareviću, poznatijem kao Huda Company.

Podsjećamo, Sanel Hadžić je 2019. godine uhapšen zbog posjedovanja droge. On je tada u prenosu uživo na društvenim mrežama konzumirao drogu i savjetovao ‘kako se treba drogirati’.

Pročitajte i ovo

Divna priča iz BiH: Mještani efendiji poklonili automobil za Bajram

Nezapamćen Bajram u Željeznom polju: Zuhdija ef. Ridžal dobio automobil na poklon kao mali znak …