fbpx
Subota , 27 Jula 2024

Sve za vrt i građevinu na jednom mjestu: Otvoren prodajni centar Gradur u Sarajevu

U sarajevskom naselju Rajlovac svečano je otvoren Gradur Home&Garden, nova poslovnica kompanije Gradur TGI i prodajni centar sa širokim asortimanom vrtnog i bau alata te građevinskog materijala, koji se prostire na 2.500 kvadratnih metara prodajnog prostora.

Svi ljubitelji vrtlarenja, majstori, građevinari, ali i oni koji uživaju u “sitnim” poslovima uljepšavanja i preuređivanja svog doma i okućnice, dobili su novu lokaciju gdje mogu pronaći sve što im je potrebno za ove poslove na jednom mjestu.

U sklopu centra, koji je otvoren u četvrtak, 16. maja, Gradur nudi organizovan unutrašnji i vanjski prostor, gdje je svaki sektor jasno označen i dobro opremljen i gdje se kupci mogu jednostavno snaći.

Foto: V. D./Klix.ba

Foto: V. D./Klix.ba

U vrtnom odjelu možete pronaći sve od sjemenja i živog cvijeća do potrebnih alata za kopanje i uređivanje vrta, vrtnih garnitura te sistema za uređenje travnika. Bau odjel nudi sve što je potrebno za majstorske poduhvate, uključujući električne i ručne alate, veliki izbor zaštitne opreme i dodataka te program s keramikom. Građevinski odjel obuhvata široku paletu materijala, od cementa i kreča, do izolacionih materijala, ljepila, folija, PVC programa te brojnih drugih potrepština.

Gradur je distributer poznatih proizvođača građevinskih materijala, a također su i zastupnici renomiranih tržišnih marki, koji garantuju kvalitet i pouzdanost. U njihovom asortimanu možete pronaći brendove kao što su Gorenje, Knauf, Baumit, Caparol, Nexe Grupa, Dewalt, Black&Decker, Sika, Fibran Nord, te mnogi drugi.

Foto: V. D./Klix.ba

Foto: V. D./Klix.ba

Osim što pruža sjajan izbor, ovaj objekat podjednako je pogodan za profesionalce iz građevinske industrije, kao i ljubitelje DIY projekata.

Na istom mjestu možete kupiti i pribor za ventiliranje i grijanje, opremu za kupatilo – od bojlera, vodokotlića i wc školjki pa do sitnih detalja i dekoracija za opremu vašeg prostora.

Pored proizvoda iz vrtnog, bau i građevinskog sektora, Gradur nudi i razne kućanske potrepštine i aparate, a sve možete pronaći po vrlo povoljnim cijenama. Tu je i odjel sa higijenom, auto program, kao i program sa dodacima i hranom za kućne ljubimce.

Foto: V. D./Klix.ba

Foto: V. D./Klix.ba

Tokom kupovine u ovom home&garden centru, posjetiteljima je na raspolaganju ljubazno osoblje spremno da vam pomogne u odabiru proizvoda među raznolikom ponudom.

Također, kupcima je na raspolaganju prostrani parking prilaz, dok posjetitelje u sklopu objekta čeka i pekara Mlinar, gdje se uz svježu kafu i delicije mogu opustiti i pripremiti za nastavak kupovine ili povratak kući.

Foto: V. D./Klix.ba

Foto: V. D./Klix.ba

Inače, vrijedi napomenuti da je kompanija Gradur TGI, društvo za trgovinu, gradnju, inžinjering i proizvodnju, osnovana 2002. godine, a zahvaljujući svom asortimanu do danas su bili prisutni na mnogim projektima izgradnje. Neki od njih su Importanne centar, Sarajevo College, Olimpijski bazen Otoka, Općinski sud Sarajevo, Sud BiH, Turski kulturni centar, stambeno naselje Budva, Gradska vijećnica i drugi.

Centar Gradur Home&Garden nalazi se na adresi Rajlovačka cesta bb, gdje ih možete posjetiti i iskoristiti povoljne cijene te sve pogodnosti ovog novog objekta.

Više o njima pronađite na web stranici www.gradur.ba, kao i na njihovim Facebook i Instagram profilima.

Pročitajte i ovo

Spektakularni koncert “Fojničkog ljeta”: Adi Šoše oduševio publiku

Večeras je u ulici Mehmeda Spahe održan koncert koji je privukao oko 2500 ljudi, stvarajući …