fbpx
Subota , 27 Jula 2024

Uspješno održan humanitarni bazar u Prokosu: Prikupljeno 1375 KM za liječenje Ramljak Saliha

Prokos, 15. maj 2024. – Danas je u prostorijama osnovne škole u Prokosu održan humanitarni bazar s ciljem prikupljanja sredstava za liječenje našeg sugrađanina, Ramljak Saliha. Zajedničkim trudom i velikodušnošću građana, prikupljeno je impresivnih 1375 KM.

Bazar je trajao od 10:00 do 12:00 sati, a posjećenost je nadmašila sva očekivanja. Mještani su se okupili u velikom broju, a atmosfera je bila ispunjena pozitivnom energijom i solidarnošću, što je još jednom pokazalo koliko naša zajednica može postići kada se udružimo za plemenit cilj.

„Oduševljeni smo odazivom i podrškom koju smo dobili. Prikupljeni iznos od 1375 KM premašio je naša očekivanja i značajno će pomoći Salihu u njegovom liječenju,“ izjavili su organizatori bazara, učenici i učiteljice PS Prokos.

Ramljak Salih i njegova porodica izrazili su duboku zahvalnost svim učesnicima i donatorima, naglašavajući koliko im znači podrška zajednice u ovim teškim trenucima. „Vaša pomoć nam daje snagu i nadu. Hvala vam od srca,“ poručili su.

Ovaj događaj nije samo financijski podržao liječenje, već je i dodatno zbližio mještane Prokosa, demonstrirajući istinsku snagu zajedništva i solidarnosti. Nadamo se da će ovakve inicijative postati redovna praksa i da ćemo uvijek biti tu jedni za druge.

Hvala svima koji su učestvovali i podržali ovu akciju. Zajedno smo jači!

Pročitajte i ovo

Spektakularni koncert “Fojničkog ljeta”: Adi Šoše oduševio publiku

Večeras je u ulici Mehmeda Spahe održan koncert koji je privukao oko 2500 ljudi, stvarajući …