fbpx
Srijeda , 1 Maja 2024

Katastrofalno stanje puteva u naseljima Bilići i Podgora iznenadilo vozače

KATASTROFALNO STANJE PUTEVA U NASELJIMA BILIĆI I PODGORA IZNENADILO VOZAČE

Naselja Bilići i Podgora, poznata po svojoj idiličnoj atmosferi, suočavaju se s neobičnim problemom – katastrofalnim stanjem lokalnih cesta. Javili su nam se zabrinuti čitatelji našeg portala koji su iznijeli svoje frustracije zbog nedavno nastale situacije.

Sve je počelo prije dva dana kada je na cestama ovih naselja prosut šljunak. Međutim, umjesto da se odmah poduzmu mjere kako bi se šljunak rasuo i popunile rupe, firma zadužena za održavanje cesta očito je propustila reagirati. Kao rezultat toga, šljunak ostaje nagomilan uz rubove i nasred ceste, stvarajući opasnost za sve vozače koji se kreću tom rutom.

Vozači su suočeni s neugodnim izazovom svaki put kada se upute na ovaj putni pravac. Rasklimani automobili, oštećene gume i neugodnosti koje proizlaze iz vožnje preko neravnih površina samo su neki od problema koji se susreću.

Očajnički apeliraju na nadležne institucije da hitno reagiraju i riješe ovaj problem prije nego što dođe do ozbiljnih posljedica.

“Sigurnost i dobrobit naših sugrađana moraju biti prioritet, a ovakvo zanemarivanje infrastrukture je nedopustivo” – kaže nam jedna od čitateljica koja nam je poslala i fotografije.

U međuvremenu, vozači su upozoreni da budu posebno oprezni kada prolaze kroz ova naselja te da prilagode svoju vožnju uvjetima na cesti kako bi izbjegli potencijalne nesreće.

Pročitajte i ovo

Upao komšiji u kokošinjac, ubio mu kokoš pa s njom udarao po ogradi

U policijskoj stanici Drniš (Hrvatska) je provedeno kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo …