fbpx
Ponedjeljak , 27 Maja 2024

Šokantne informacije: Djevojčica Danka bila je živa nakon što je udario automobil, jedan od ubica ju je zadavio!?

Djevojčica Danka Ilić je bila živa nakon što su je dvojica radnika udarila automobilom, a onda je jedan od njih izašao iz kola i golim rukama udavio dijete, prenose šokantne informacije beogradski mediji.
Najnovije saznanje Informera o ubistvu su jezive, s obzirom na to da je djevojčica bila živa nakon što su je udarili automobilom.
Dvojica radnika Javnog komunalnog preduzeća Vodovod Bor Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot priznali su zločin.
– Njih dvojica su bili pijani. Oni su se uplašili zato što su pod dejstvom alkohola vozili službeni automobil. Djevojčica je bila živa kada su je udarili. Jedan od njih je izašao iz automobila i golim rukama zadavio Danku. Ona je ležala na putu i plakala, a on je bez trunke savjesti udavio, ubacio u gepek i poslije su je bacili na deponiju – rekao je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.
Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 sati, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, djevojčica nestala.
Informer također navodi da je jedan od ubica planirao da tijelo djevojčice iskopaju i prebace na privatno imanje.  Također, prema posljednjim informacijama, vrlo brzo nakon nestanka male Danke Ilić, njih dvojica su privedeni i ispitani. Na saslušanju su tvrdili da nemaju nikakve veze sa nestankom djevojčice.
Međutim, oni su policiji bili veoma sumnjivi, i zato su policija i vatrogasci prekopavali atare i pretraživali deponije uvjereni da će naći tijelo koje su oni zakopali.
Ključni momenat je bio objavljivanje snimka iz Beča, kada su jedan drugom navodno rekli “Jesi li vidio ovo u Beču, izvukli smo se”.

Pročitajte i ovo

Akcija u SBK: Sarajlije pod blinkerima i s policijskom značkom prevozili kilogram speeda

Policija u Travniku uhapsila je tri osobe iz Sarajeva koje su putničkim motornim vozilom VW …