fbpx
Nedjelja , 26 Maja 2024

Detalji nesreće na granici: Među povrijeđenima državljani BiH i troje djece

Vozača kamiona, 35-godišnjeg državljanina Rumunjske, sumnjiči se za teško kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine nakon što je izazvao saobraćajnu nesreću u kojo jje povrijeđeno 18 osoba.

Iz PU brodsko-posavske dodaju da je promet preko GP Stara Gradiška bio u prekidu od subote 17:30 pa sve do nedjelje do tri sata ujutro.

Navode i da je u prometnoj nesreći ozlijeđeno 18 osoba, od čega četiri osobe teže, a 14 je lakše. Među ozlijeđenima je troje djece, rekao je u subotu dežurni kirurg bolnice u Novoj Gradiški u koju su prevezeni ozlijeđeni.

Oštećeno je 17 vozila uz veliku materijalnu štetu.

Nad osumnjičenikom se nastavlja kriminalističko istraživanje.

Tu je bez zaustavljanja prvo udario u jedno vozilo, a nakon nekoliko kilometara je udario u još 16 vozila, a potom sletio u odvodni kanal.

Kada je riječ o povrijeđenima, u Opštu bolnicu Nova Gradiška zaprimljeno je 18 povrijeđenih, od koji četvero ima teške povrede, a, dvoje je upućeno na dalje liječenje u Zagreb.

“U novogradiškoj bolnici je trenutno zadržan jedan teško povrijeđeni, dok je drugi teško povrijeđeni na lični zahtjev pušten po njega je došla rodbina iz BiH. Svi lakše povrijeđeni tokom noći su nakon ukazane ljekarske pomoćni pušteni da dalje nastave put prema BiH” kažu u bolnici, prenosi Glas Srpske.

N1

Pročitajte i ovo

Preminuo je Jozo (Anto) Miletić sa Otigošća

Preminuo je Jozo (Anto) Miletić sa Otigošća u 94. godini života. Ukop i misa zadušnica …