fbpx
Srijeda , 22 Maja 2024

Uposlenici PS Fojnica zajedno iftarili: Lijepa tradicija nastavlja se i dalje

U atmosferi međusobnog poštovanja i solidarnosti, uposlenici Policijske stanice Fojnica (PS Fojnica) okupili su se na zajedničkom iftaru, koji je uključivao kako muslimane, tako i katolike zaposlene u fojničkoj policiji.

Ovaj izuzetno značajan događaj okupio je ukupno 28 osoba, među kojima su bili i članovi različitih vjerskih zajednica. Komandir PS Fojnica, Samir Mašin, izrazio je zadovoljstvo zbog velikog odaziva i istakao važnost nastavka ove lijepa tradicije koja simbolizira zajedništvo i razumijevanje među kolegama.

“Ovaj iftar je prilika da pokažemo da smo svi jedno, bez obzira na vjersku pripadnost. Ovakvi događaji jačaju naše međuljudske odnose i čine nas još složnijima u obavljanju naše dužnosti”, rekao je Mašin.

Ovaj čin solidarnosti i međuvjerskog dijaloga pokazuje duboko poštovanje prema različitostima među zaposlenicima PS Fojnica te ističe važnost zajedništva u profesionalnom okruženju.

Nastavak ove lijepa tradicije obećava da će PS Fojnica nastaviti biti primjer inkluzivnosti i poštovanja različitosti, ne samo među svojim uposlenicima, već i u zajednici kojoj služe.

Pročitajte i ovo

U teškoj saobraćajnoj nesreći jutros poginuo 25-godišnji Aldin Mahmutović

Porodica i prijatelji oplakuju mladog, 25-godišnjeg, Aldina Mahmutovića koji je rano jutros preminuo nakon teške …