fbpx
Ponedjeljak , 29 Aprila 2024

“Radnici Reumala proslavili Dan nezavisnosti BiH u Istanbulu: Nagrada za predanost i posvećenost”

Fojnički “Reumal”, najpoznatije banjsko lječilište u ovom dijelu Evrope, odlučio je nagraditi svoje vrijedne radnike nezaboravnim putovanjem u Istanbul.

Uzbuđenje među radnicima nije moglo biti veće kada su saznali da su odabrani za ovo specijalno putovanje. Sakib Serhatlija, Hasiba Mešanović, Mirsada Jusupović, Huseljić Semra, Šefik Huskić, Nijaz Varka, Zihnija Ramić, Nezir Selimović, Jasmin Mračkić, Fahrija Kisura, Kasema Jemendžić i Belma Mujčić su s nestrpljenjem čekali da započne njihova avantura.

U Istanbulu, radnici su proslavili Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine na poseban način, uživajući u ljepotama i kulturi ovog fascinantnog grada. Ova prilika nije samo pružila radnicima nezaboravno iskustvo, već je i ojačala timski duh unutar kompanije Reumal.

Direktor Reumala, Alija Mukača, izrazio je zadovoljstvo što je kompanija u mogućnosti da nagradi svoje radnike na ovaj način. “Naši zaposlenici su srce i duša Reumala, i ovo putovanje je naš način da im zahvalimo za njihovu predanost i trud. Nastavit ćemo podržavati i cijeniti naše radnike kao ključni dio našeg uspjeha”, izjavio je Mukača.

Putovanje u Istanbul ostavit će neizbrisiv trag u sjećanjima radnika Reumala, istovremeno im pružajući zasluženi odmor i inspiraciju za buduće radne poduhvate.

Pročitajte i ovo

Održano mektebsko takmičenje u MIZ Fojnica

Mektebsko takmičenje na nivou MIZ-e Fojnica održano je danas u Čaršijskoj džamiji. Takmičari su bila djeca …