fbpx
Petak , 24 Maja 2024

VIDEO: Divlja Sanja Vulić ponovo psovala pred Sudom BiH

Na ročište Miloradu Dodiku, predsjedniku bh. entiteta Republika Srpska, danas je ponovo došla Sanja Vulić, zastupnica SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamenta BiH, kako bi pružila podršku svom stranačkom šefu, za kojeg je ranije govorila da je za nju on – bog.

Vulić je prvo izrazila nezadovoljstvo u Sarajevu zbog toga što im službenici Suda BiH nisu dali da uđu s obzirom na to da je sala puna.

“Sljedeći put ćemo ovdje dovesti 5.000 ljudi, pa je*em li vam mamu, vidjet ćete”, poručila je Vulić, a njena psovka se širi društvenim mrežama.

Nakon što je počelo ročište, Sanja Vulić je brzo izašla iz sudnice i ponovo napravila scenu, uz novi repertoar psovki, koji je snimio fotoreporter portala Radiosarajevo.ba

“Krši ljudska prava, a priča o ljudskim pravima – je** je Murphy. Užas… Ovo nije demokratija, ovo nije država. Oni će nas sve pobiti na ovaj način. Morala sam izaći, bolje da izađemo, već da me istjeraju. Je**m joj sve, da joj je**m”, govorila je Vulić pred novinarima o sutkinji Seni Uzunović, koja će voditi predmet protiv Milorada Dodika.

 

Zatim je nastavila u istom tonu…

“Bila je gospođa kadar SDA, došla za sudiju. Toliko o pravičnosti suda”, kazala je Vulić.

Pročitajte i ovo

Ovo je porodilja Elvira Huskanović koja je preminula u 29. godini života

Ženska osoba E. H. (29) iz Gračanice preminula je nakon komplikacija poslije porođaja. – Dana …