fbpx
Petak , 3 Maja 2024

Samir Kermo se obratio organizaciji za uklanjanje pasa lutalica a onda dobio prijetnje

Samir Kermo iz Lončara je mladi privrednik koji se obratio organizaciji Mirjane Karzagić za uklanjanje pasa lutalica, nakon čega je počeo dobivati poruke prijatnji.

“Duži period imam na svome imanju problem s psima lutalicama, prave mi štetu i napadaju moje životinje. Hranu sam davao svojim cukama, a i oni su jeli s njima. Međutim ti psi su se razmnožili i ima ih preko 10 komada te su počeli praviti štetu. Prvo 35 koka, zatim napadi na koze, ovce, moje pse pa čak i porodicu.“

“Obratio sam se nekoj organizaciji, tj. Mirjani Karzagić. Zamolio da uklonu pse iz mog dvorišta. Nakon čega sam izjavio da ukoliko oni neće to da urade, da ću ja naći načina da ih uklonem.” – izjavio je Samir za portal Busovacki.ba.

Dodaje kako se Mirjana našla uvrijeđenom i poslala moje podatke i broj telefona Amili Rizvanović, te je ista proslijedila Organizaciji Panter, nakon čega su oni objavili sve to.

Svi oni koji me poznaju, znaju da uzgajam i volim životinje te da će mi uvijek biti vrijedniji život mene, moga dijeteta i moje porodice od bilo koje životinje.” – ističe Samir.

Napominje kako su psi napali i njegovu kćerku od tri godine.

Pročitajte i ovo

Bravo djeco: Mladi pokazali kako se brine o ljepotama naše BiH

Da svijet ostaje na mladima pokazala su nam djeca iz Žepča. FOTO: Facebook Naime, sa …