fbpx
Petak , 3 Maja 2024

Tradicionalna novogodišnja zabava za uposlenike “Reumala”

Večeras je u “Reumalu” održana tradicionalna Nova godina za uposlenike ovog Lječilišta.

Ovo je dugogodišnji običaj gdje uposlenici “Reumala” se druže, igraju i pjevaju nekoliko sedmica poslije Nove godine jer za Novu godinu , oni su na usluzi gostima Lječilišta.

Prije početka zvaničnog programa, upriličeno je fotografisanje uprave sa radnicima medicinskog, ugostiteljskog i ostalih sektora.

Prisutnima su se obratili direktori Ismira Kubat i Alija Mukača koji su kazali da je 2023. godina, godina rekorda u “Reumalu”.

”Imali smo 161.000 noćenja i prihod od 14.600.000,00 zahvaljujući svim uposlenicima “Reumala”” – kazao je direktor Mukača.

Upriličena je i podjela nagrada te su tri uposlenika dobila nove mobilne telefone i to: Karić Nusreta, Softić Mustafa i Softić Fikret.

Put u Istanbul kao nagradu, dobili su sljedeći uposlenici: Fahrija Klisura, Nezir Selimović, Adis Klisura, Sakib Serhatlija, Senad Jemendžić, Mirsada Jusupović, Šefik Huskić, Hasiba Mešanović, Zihnija Ramić, Emin Bureković i Nijaz Varka.

Svi uposlenici “Reumala” su imali priliku da glasaju tajno i da izaberu posljednjeg putnika za Istanbul te je najviše glasova dobio Jasmin Mračkić.

Poklon bon od 500 KM je dobio Fikret Mešak.

Također, uposlenici u ugostiteljstvu su uručili prigodan poklon kolegi Nerminu Buharaliji i zaželili mu svu sreću u novim životnim izazovima.

Na kraju, oduševljenje prisutnih je izazvalo prikazivanje najnovije videoreklamebo “Reumalu” u režiji producentske kuće “HudHud pro”.

Zabava uz muziku i pjesmu se nastavila do kasnih sati.

Pogledajte atmosferu s večerašnje zabave…

Pročitajte i ovo

Bravo djeco: Mladi pokazali kako se brine o ljepotama naše BiH

Da svijet ostaje na mladima pokazala su nam djeca iz Žepča. FOTO: Facebook Naime, sa …