fbpx
Petak , 24 Maja 2024

Adna Helić nakon jurcanja automobilom zaključala profil pa zbijala šale jer joj je oduzeto vozilo

Influenserica Adna Helić je nakon jurcanja automobilom po Sarajevu odlučila zaključati profil na Instagramu, a nakon toga je zbijala šale jer joj je oduzeto vozilo.
Ona je na spomenutoj društvenoj mreži, između ostalog, podijelila isječak iz emisije “Slučajevi X” u kojem policajci izriču potvrdu za oduzimanje vozačke dozvole neimenovanom vozaču.

Screenshot: Instagram/adnahelic

Screenshot: Instagram/adnahelic

“Jeste li mi je oduzeli?”, upitao je vozač. Policajci su odgovorili da jesu. “Kad?” – “Evo sad.” – “A de, niste trebali”, rekao je vozač. Influenserica se očigledno “poistovjetila” s ovim slučajem te ismijala odluku policije da joj oduzme vozačku dozvolu.

Kao što je poznato, ona je kroz naselje Halilovići vozila 108 km/h. Ministar MUP-a KS Admir Katica je zatim naveo da joj je vozačka oduzeta na 60 dana, a dobila je i prekršajni nalog u iznosu od 400 KM.

Istakao je da MUP Kantona Sarajevo intenzivno primjenjuje smjernice o poboljšanju sigurnosti u saobraćaju koje uključuju i pojačane preventivne i represivne mjere, povećan broj policijskih službenika na terenu, kao i pojačan rad Jedinice interventne policije i jedinice za bezbjednost saobraćaja.

Klix.ba

Pročitajte i ovo

Ovo je porodilja Elvira Huskanović koja je preminula u 29. godini života

Ženska osoba E. H. (29) iz Gračanice preminula je nakon komplikacija poslije porođaja. – Dana …