fbpx
Ponedjeljak , 29 Aprila 2024

Ljubavna priča: Poznati fudbaler Mane se oženio, a pred saigračima pokazao koliko mu supruga Aisha znači

Fudbaler Al Nassra i reprezentacije Senegal, Sadio Mane, oženio je prije nekoliko dana prelijepu Aishu Tambu i krunisao dugogodišnju vezu.

Vjenčanje fudbalske zvijezde proteklo je mirno i bez velikog luksuza, u krugu porodice i najbližih prijatelja. Sadio i Aisha vjenčali su se prema muslimanskim propisima i običajima, bez prevelikog spektakla, jer Manea prati glas skromnosti tokom cijele karijere.

Mane je klupsku pauzu iskoristio i da otvori fudbalski stadionu u rodnom Bambaliju, a uskoro ga očekuju nastupi na Afričkom Kupu Nacija, gdje će predstavljati svoju domovinu Senegal.

Mane se zaputio sa saigračima prema Obali Slonovače gdje će braniti titulu prvaka Afrike, a na snimku je bivši fudbaler Liverpoola okrenuo telefon i otkrio pozadinu na telefonu, a na kojoj se nalazi njegova supruga.

Bivši fudbaler Liverpoola ranije je govorio da želi oženiti djevojku koja neće imati profile na društvenim mrežama, ali također jedan od uslova kako je tada naveo Mane, morao je biti i taj, da poštuje Boga i molitvu.

Pročitajte i ovo

Održano mektebsko takmičenje u MIZ Fojnica

Mektebsko takmičenje na nivou MIZ-e Fojnica održano je danas u Čaršijskoj džamiji. Takmičari su bila djeca …