fbpx
Utorak , 23 Jula 2024

Bingo uklonio Manjine proizvode! “Jutros njihovog hljeba nema na policama”

Saša Trivić, vlasnik lanca pekara “Manja” i predsjednik Unije poslodavaca Republike Srpske, ponovo je imao skandalozne komentare na društvenim mrežama spominjući Srebrenicu i pozivajući na novi genocid.

– U Srebrenici smo trenirali za vas. Spremite se, glasio je Trivićev odgovor pa se kasnije izvinjavao javnosti.

Međutim Sarajlije mu pored bojkota šalji i poruke koje su jutros ostavile na njegovim poslovnicama.

Međutim onaj najveći udarac Trivićevoj kompaniji jutros je zadao Senad Džambić tako što je u svojim poslovnicama stopitao nabavku ali i prodaju pekarskih proizvoda kompanije Manja.

Čitatelj portala Crna-Hronika zabilježio je prazne police namijenjene za pekarske proizvode kompanije Manja. Kako kažu, imali su spornu narudžu pa su je stopirali. Još uvijek se zvanično iz kompanije Bingo nisu oglasili po ovom pitanju.

Udruženje žrtava i svjedoka genocida, Pokret “Majke enklave Srebrenica i Žepa” i Udruženje “Žena Podrinja” osudili su izjave Trivića na društvenim mrežama kojima se negiraju pravda i presude za ratne zločine, te širi netrpeljivost među građanima.

Ova udruženja u saopćenju za javnost ističu da su Trivićevi komentari izazvali opravdanu zabrinutost i nezadovoljstvo javnosti te predstavljaju ozbiljno kršenje moralnih i etičkih principa

Pročitajte i ovo

Fantastična ponuda za savršeno ljeto: Robot LJETNI KATALOG!

🌞✨Robot LJETNI KATALOG! 🌴🕶️ Pripremili smo za vas sve što vam je potrebno za savršeno …