fbpx
Ponedjeljak , 22 Jula 2024

Mikrokreditna fondacija LIDER – Podrška građanima Fojnice i Kiseljaka preko 20 godina

Mikrokreditna fondacija  LIDER – Podrška građanima Fojnice i Kiseljaka preko 20 godina

Mikrokreditna fondacija LIDER je jedna od vodećih mikrofinansijskih institucija u BiH koja pruža finansijske i besplatne nefinansijske usluge građanima, malim poduzetnicima, obrtnicima i poljoprivrednicima, a na područjuFojnice djeluje preko 20 godina.

MKF LIDER nudi širok spektar kreditnih proizvoda za sve potrebe klijenata:

Kredite za ulaganja u poljoprivrednu proizvodnju i razvoj poljoprivrednog gazdinstva sa posebnim pogodnostima u vidu besplatne savjetodavne podrške agronoma i veterinara
Kredite za unaprijeđenje poslovnih aktivnosti i ulaganje u nabavke obrtnih sredstava, stalnih sredstava ili finansiranje likvidnosti uz posebne pogodnosti u vidu besplatnih nefinansijskih usluga u podršci razvoju ili pokretanju biznisa.

                   

LIDER nudi povoljne uslove finansiranja adaptacije stambenih objekata, kao i projekata energetske efikasnosti u domaćinstvima. U ponudi su i krediti za potrošnju i finansiranje kupovine roba i usluga.

MKF “LIDER” pruža i besplatne nefinansijske usluge poduzetnicima i poljoprivrednicima kroz njihovo uvezivanje s tržištem putem platforme Pravi lider.

Kada se korisnik registrira, automatski se nalazi u poslovnom imeniku i ima mogućnost predstavljanja svojih ponuda i kreiranje vlastitemini web stranice, te mogućnost direktne komunikacije sa potencijalnim kupcem putem Viber platforme

Jedan od noviteta u sklopu platforme www.Pravilider.ba jeste dio namijenjen za sve hobiste i poljoprivrednike “PITAJ AGRONOMAgdje se mogu postaviti pitanja našem agronomu i besplatno dobiti stručan odgovor i savjet.