fbpx
Četvrtak , 18 Jula 2024

Marsel (18) slupao Audi-ja 6 dana nakon kupovine: Kaže na greškama se uči

Dana 12.11.2023. godine. dogodila se teška saobraćajna nesreća u naselju Par Selona teritoriju grada Tuzle. U nesreće je učestvovalo jedno putnično motorno vozilo marke Audi A5.

Kao što možemo vidjeti, zbog neprilagođene brzine, vozač automobila izgubio je kontrolu nad vozilom i sletio sa ceste. Zabio se u porodičnu kuću i prevrnuo se na krov. Na kući kao i na automobilu pričinjena je veća materijalna šteta. Na sreću nema smrtno stradalih osoba. Vozač je povrijeđen te mu je pružena medicinska pomoć.

Naš portal saznaje da je Marsel samo prije 6 dana od nesreće kupio ovaj sportski Audi automobil. Prije je vozio VW-a Golf-a. Na društvenim mrežama dijeli fotografije koje smo objavili na društvnenim mrežama sa porukom “na greškama se uči”. Valjda je naučio nešto iz ove teške saobraćajne nesreće.

“Tehnička intervencija u naselju Par Selo. Usljed nekontrolisane brzine vozilo se prevrnulo i udarilo u porodičnu kuću. Na svu sreću nije bilo smrtno stradalih. 🚒” – potvrdili su tuzlanski vatrogasci. Prema riječima dežurnog operativnog u MUP-u TK, nesreća je prijavljena u 5.30 sati.

 

Kako saznaje portal Crna-Hronika nesreća se dogodila poslije 5h ujutro. Za volanom je bio 18-godišnjak Marsel koji nije imao položen vozački ispit. Napuhao je 1,26 promila.

“Išao je sigurno 200 km/h. Oborio je dvije bandere, oštetio kuću i uništio automobil. Pola naselja nema struje zbog njega. Pa šta razmišlja ova omladina, šta im je u glavama?” – kaže svjedok nemilog događaja za portal Crna-Hronika

– Učestvovalo je jedno vozilo. Jedna osoba zadobila je povrede i prevezena je na UKC Tuzla radi pružanja medicinske pomoći. Još nemamo povratnu informaciju o kojem stepenu povreda se radi. Potrebne mjere i radnje poduzimaju policijski službenici PS Zapad – kazao nam je dežurni operativni.

Pročitajte i ovo

Od zaraze morbila jučer preminuo 17-godišnjak u Sarajevu, doktori pozivaju roditelje da vakcinišu djecu

U Novom danu na N1 smo govorili o trenutnim epidemijama u Kantonu Sarajevo, sa posebnim …