fbpx
Petak , 3 Maja 2024

Bingo u velikoj nagradnoj igri nagrađuje kupce ARIELA, kupci nezadovoljni

Bingo je na društvenim mrežama jučer objavio kako je pokrenuta velika nagradna igra, a sudeći prema komentarima, njihovi kupci su ogorčeni.

Naime, kako bi sudjelovali u nagradnoj igri morate kupovati brendove Ariel, Lenor, Fairy ili Mr. Proper, a najvjernije kupce su odlučili nagraditi vaučerima za kupovinu bijele tehnike u Bingu, frižiderima i veš mašinama.

“Posjeti Bingo trgovine u periodu od 3.11. do 28.12., kupi proizvode brendova Ariel, Lenor, Fairy, i/ili Mr. Proper u iznosu od 20 KM ili više na jednom računu i pošalji SMS poruku sadržaja: broj fiskalnog računa(razmak)ime i prezime(razmak) i grad iz kojeg je učesnik na broj 091 112 404 jer svake sedmice možeš osvojiti super nagrade”, pišu iz Binga.

Ako je suditi komentarima ispod objave, mnogi njihovi kupci su nezadovoljni zbog izbora brendova koji moraju kupovati.

Naime, društvenim mrežama kruže pozivi na bojkot izraelskih proizvoda i kompanija, a usljed bombardovanja Gaze koje je odnijelo hiljade života.

Na listi proizvoda se nalazi i firma “Procter & Gamble”, odnosno firma vlasnik svih prozivoda kojih treba kupovati u Bingu kako bi se osvojila nagradna igra.

Nakon brojnih kritika, Bingo je odlučio obrisati objavu sa Facebooka, dok obavijest o nagradnoj igri na njihovoj zvaničnoj web stranici još uvijek stoji.

Pročitajte i ovo

Šejh Abdurrahman Sirri (1775.-1847.), nakšibendijski prvak, osnivač tekije na Oglavku, pjesnik i kaligraf

Znameniti Fojničani Unikatna zvijezda na bosanskom tesavvufskom nebu Šejh Abdurrahman Sirri (1775.-1847.), nakšibendijski prvak, osnivač …