fbpx
Srijeda , 6 Decembra 2023

Elmedinova supruga Fatima se oglasila: Pustite me na miru, ja sam izabrala ovo

Elmedin Karić iz Gornje Višnice dospio je u centar pažnje javnosti nakon snimka na kojem je obznanio da živi sa dvije žene, a sada se oglasila njegova supruga Fatima.

– Evo ovako da se oglasim pošto nisam stigla ranije. Prvo, ne pada mi napamet da se vama vratim, da budem rob tebi i tvojoj mladoj kao što ti je Ema trenutno.

Pusti me na miru. Ja sam sama ovo birala, ja sama želim da živim ovako. Ja volim i Elmedina i Janu i djecu – poručila je Fatima ocu Sedžadu koji joj je poručio da su joj njegova vrata uvijek otvorena.

Inače, Elmedin Karić je bio prijavljen Centru za socijalni rad. Kasnije je rekao kako je svjestan da je u BiH poligamija zakonom zabranjena, te da je zbog toga s Fatimom vjenčan općinski, a s Ukrajinkom Janom šerijatski.

Nakon što su mediji objavili priču o čovjeku koji živi sa dvije žene u BiH što je suprotno svim bh. zakonima koji tretiraju pitanje bračnog života, porodice i života u zajednici Almir Terzić, urednik, politički analitičar i autor publikacija koje tretiraju pitanje jednakopravnosti spolova se obratio Centru za socijalni rad.

Pročitajte i ovo

Oglasio se vozač autobusa koji je izbacio staricu iz vozila: Nije se radilo o karti

Povodom incidenta koji se desio prije dvije noći na stanici Vijećnica u Sarajevu, kada je …