fbpx
Nedjelja , 10 Decembra 2023

Bh. novinar ogorčen na Pezića jer ne priča o odnosu Saudijske Arabije prema Palestini, on ga blokirao na Facebook-u

Hercegovački dugogodišnji novinar Nermin Bise ogorčen je postupkom efendije Elvedina Pezića koji je jako popularan na društvenim mrežama. Elvedin Pezić je jedan od najpoznatijih tumača islama u Bosni i Hercegovini ali svoj niti jedan post nije posvetio ove godine dešavanjima u Palestini.

Zbog toga ga je kritikovao novinar Nermin Bise koji je zbog svoje kritike dobio trajni ban na stranici Elvedina Pezića prenosi Crna-Hronika.

Prenosimo objavu sa njegovog Facebook profila:

“Dok klimate glavom Elvedinu Peziću, dok mu sipate lajkove na njegove savjete koliko duga štikla i suknja treba biti u žene, obuvaš li prvo desnu pa lijevu cipelu, smiješ li cigaru zapaliti itd…itd…, odlični ste!

Međutim, kada upitate Pezića zašto ni slovo, ni zarez, ni tačku u svojim obraćanjima nije posvetio izdaji Saudijske Arabije i njenoj servilnosti uz napomenu da ga dugo pratim na ovoj društvenoj platformi Pezić ti odgovori kako se nada da sam nešto za to vrijeme naučio.
Peziću odgovoriš:

Elvedin Pezić jesam!
O bolesti ummeta!
O njegovoj dvoličnosti (ummeta)!
O licemjerstvu ummeta!
O njegovoj hladnokrvnosti (ummeta)!
O tome (a ti slične teme često opserviraš) kako gole fitmije sjede na krilu raznim šeicima, emirima od Saudije do UAE!

O mnogo čemu sam naučio i ibretom se ne mogu zaibretiti kako to KSA pomaže zulum nad muminima u Palestini, Gazi pogotovo.
Peziću, daj nam ispričaj malo o tome. Inače te pratim dugo ovdje na Fb platformi.

Pezić odgovori:
Više me nećeš pratiti. I blokira me.
Kako divan početak dana. Elhamdullillah!”

Pročitajte i ovo

Teleperformance Dan otvorenih vrata u Fojnici

Sprichst du Deutsch? Njemačka kompanija traži “pojačanje“, raditi možete iz svih dijelova BiH Teleperformance, njemačka …