fbpx
Petak , 24 Maja 2024

HLADNJAČA ORANGE PLUS d.o.o. Kiseljak KONTINUIRANO SIGURAN POSLOVNI PARTNER SA NAJBRŽOM ISPLATOM NA TRŽIŠTU

Sa zadovoljstvom obavještavamo cijenjene kooperante da je uspješno završena još jedna otkupna sezona i da je hladnjača ORANGE PLUS d.o.o. isplatila svu količinu otkupljene maline sorte Vilamet, Miker i Polka kao i PDV paušal svim kooprantima koji ostvaruju zakonsko pravo na ovu vrstu podsticaja.

Na ovaj način ORANGE PLUS d.o.o. ispunio je sve obaveze proizašle iz Ugovora o otkupu maline za 2023. godinu, te ponovo potvrdio da je siguran poslovni partner i da je brza isplata po najvišim cijenama, kao i zaštita naših proizvođača primarni poslovni cilj kompanije.

Ovim putem pozivamo sve postojeće kooperante, kao i zainteresovane nove proizvođače maline da na vrijeme osiguraju svoje mjesto u otkupnoj sezoni i potpišu ugovor o otkupu maline za 2024. godinu.

Našim kooperantima i u narednoj otkupnoj sezoni će biti obezbjeđen organizovan otkup i ambalaža, sigurna isplata s najboljim cijenama i najbržom isplatom na tržištu, subvencioniranje paketa hemijske zaštite, kao i besplatna stručna pomoć u procesu uzgoja maline.

Ugovori za sezonu 2024. se mogu potpisati svakog radnog dana u prostorijama hladnjače ORANGE PLUS d.o.o., Dugo Polje 3/40, Brestovsko, Kiseljak.

Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona 030/ 335 – 019.

Uvjereni u nastavak uspješne poslovne saradnje, dosadašnjim kooperantima se zahvaljujemo na kvalitetno uzgojenoj malini i izuzetnoj saradnji i u ovoj godini a svim novim kooperantima želimo srdačnu dobrodošlicu u novu otkupnu sezonu.

Vaš siguran poslovni partner,
Orange Plus d.o.o Kiseljak

Pročitajte i ovo

Ovo je porodilja Elvira Huskanović koja je preminula u 29. godini života

Ženska osoba E. H. (29) iz Gračanice preminula je nakon komplikacija poslije porođaja. – Dana …