fbpx
Ponedjeljak , 29 Aprila 2024

Prije nastupa Prijović u Zetri izreklamirali koncert Cece u Istočnom Sarajevu

Uoči početka koncerta Aleksandre Prijović u Sarajevu je na led ekranima izreklamiran koncert Svetlane Cece Ražnatović, supruge ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

Koncert Aleksandre Prijović, prvi od najavljena tri u sklopu turneje “Od istoka do zapada”, održava se večeras u Zetri. Iako je zakazan dosta ranije, dešava se u jeku burnih javnih rasprava i protesta građana zbog invazije izraelske vojske na Gazu i brutalnog bombardovanja civila.

Foto: Klix.ba

Foto: Klix.ba

S druge strane, hiljade posjetitelja večerašnjeg koncerta u Zetri prije nastupa glavne zvijezde dočekali su bilbordi koji najavljuju koncert Cece u Istočnom Sarajevu 23. decembra.

S obzirom na činjenicu da je riječ o supruzi ratnog zločinca, koja sada reklamira svoj koncert u gradu koji je četiri godine bio pod opsadom, postavlja se pitanje organizacije ove vrste promocije.

Za koncert Prijović je vladalo veliko interesovanje, a publika se počela okupljati ispred Zetre već u 18 sati. Ona će drugi i treći sarajevski koncert održati sutra, 29. oktobra i u ponedjeljak, 30. oktobra.

Klix.ba

Pročitajte i ovo

Na Bolji svijet je preselio DRINIĆ ( IBRAHIM ) VAHID iz Kaćuna

Na Bolji svijet je preselio DRINIĆ ( IBRAHIM ) VAHID iz Kaćuna. Preselio je na …