fbpx
Nedjelja , 10 Decembra 2023

Mladi Nermin Đuzić postao novi hafiz Kur'ana Časnog!

Na društvenim mrežama Nermin Đuzić je podijelio radosne vijesti, a to je da je pred komisijom službeno položio hifz i postao novi hafiz Kur'ana Časnog!

U nastavku pročitajte njegovu objavu, a redakcija našeg portala čestita hafizu Nerminu i njegovoj porodici.

“Od danas i službeno hafiz Kur'ana Časnog, hvala Allahu!

Hvala Allahu sa Čijim blagodatima se upotpunjuju dobra djela!
Allah me počastio da u prethodnih 10 dana napamet proučim cijeli Kur'an pred respektabilnom komisijom pri Rijaset Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini, našim vrhunskim karijama, hafizima i profesorima na Fakultet Islamskih Nauka u Sarajevu/ Faculty of Islamic Studies in Sarajevo, koji slove za najvrsnije alime u oblasti kiraetskih i srodnih nauka. Na taj način sam krunisao dugogodišnji trud i rad na polju učenja Kur'ana.

Hvala mojoj porodici, prijateljima i svima koji su mi bili podrška na ovome putu, te danas uveličali ovaj, za mene, najposebniji dan u životu. Naročito hvala mom muhaffizu hfz. Nedžadu Vehaboviću, koji je pokazao ogromno strpljenje svih ovih godina, a naročito tokom višemjesečnih priprema za komisiju. Hvala Allahu na blagodatima ovakvih insana. Molim Allaha da sve one koji su mi bili podrška nagradi najboljom nagradom na oba svijeta!

وَمَا تَوْفِيقِي إِلَّا بِاللَّهِ

“a uspjeh moj zavisi samo od Allaha” (Hud, 88. ajet).”

Pročitajte i ovo

Teleperformance Dan otvorenih vrata u Fojnici

Sprichst du Deutsch? Njemačka kompanija traži “pojačanje“, raditi možete iz svih dijelova BiH Teleperformance, njemačka …