fbpx
Subota , 22 Juna 2024

Uhapšena žena koja je godinama nepozvana upadala na vjenčanja: Besplatno jela, pila i krala (VIDEO)

Sandra Lynn Henson, 56-godišnja Amerikanka iz Mississippija, uhapšena je neki dan nakon što se ponovno nepozvana pojavila na jednom vjenčanju.

Ovaj put su je policiji navodno prijavili uzvanici, te je Šerifov ured okruga Pontotoc protiv nje podigao optužnice za sitnu krađu, neovlašteni ulazak te remećenje javnog reda i mira, prenosi net.hr.

Nažalost, nije Henson tokom prethodnih godina dolazila na vjenčanja samo kako bi besplatno jela i pila, više puta je ulovljena kako krade kartice i novac iz torbica, a operirala je u nekoliko saveznih država, ponajviše u Alabami, u Mississippiju i u Tennesseeju.

U Alabami ju je policija povezala s krađama na čak devet različitih vjenčanja, a njezini prvi pohodi zabilježeni su još 2017. godine.

Henson je 2021. godine uhićena dok je krala kreditne kartice, novac i darove na jednom vjenčanju u okrugu Marshall, Mississippi, te joj je tom prigodom opozvana već prethodno izrečena uvjetna kazna.

Određena joj je zatvorska kazna u trajanju od pet godina, pa u ovom trenutku nije najjasnije kako se već našla na slobodi, pišu američki mediji.

Pročitajte i ovo

Neopisiva tuga: Na Ahiret preselio 1-godišnji Adem Fejzić iz Višnjice kod Kiseljaka

Na Bolji svijet je preselio ADEM (ELMEDIN) FEJZIĆ iz Višnjice. Preselio je na Ahiret u …